Moment geduld a.u.b.

Onze slagerij

Onze slagerij

Wij maken alles zelf in onze eigen slagerij en keuken. Hier komt niets uit een pakje of zakje.

Twee generaties
kwaliteitsslager, traiteur en cateraar

Op 2 januari 1980 nam Thijs Wolfhagen samen met zijn vrouw Willie de slagerij van Fons en Annie Wilms over aan de Hoofdstraat in Maasbracht. Vanaf het begin stopten ze hun ziel en zaligheid in de zaak. De kleine dorpsslagerij groeide uit naar een bekende kwaliteitsslagerij in Midden-Limburg, die ook als traiteur en cateraar al snel naam maakte.

Oog voor kwaliteit en passie voor het ambacht van slager. Camiel Wolfhagen, die sinds 2012 de zaak leidt met vader Thijs aan zijn zijde, heeft het niet van vreemden. Opgeleid als kok kreeg hij op 16-jarige leeftijd de kans om te werken bij tweesterrenrestaurant Da Vinci, onder de inspirerende leiding van chef-kok Margot Reuten. Naar dit warme nest zou hij later in zijn loopbaan meerdere malen terugkeren. Naast Da Vinci werkte Camiel o.a. in de topkeukens van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle en Hotel Schloss Elmau Luxury Spa Retreat en Cultural Hideaway vlakbij München.

Het idee om de slagerij van zijn ouders over te nemen, groeide geleidelijk aan bij Camiel. Na een hevige brand in 2011 werd slagerij Wolfhagen compleet vernieuwd. In 2012 werd in de nieuwe winkel en slagerij een nieuwe start gemaakt, met Camiel vanaf dat moment fulltime werkzaam in de zaak.

"Wij maken alles zelf." Camiel Wolfhagen spreekt duidelijke taal. Bij slagerij Wolfhagen komt alles uit eigen slagerij en keuken. Er staat immers niet voor niets 'kwaliteit' voor het woord 'slagerij'. Zo worden er nog altijd op ambachtelijke wijze vers vlees en vleeswaren gemaakt in de eigen worstenmakerij. Geliefd zijn ook de Limburgse specialiteiten zoals zult, zuurvlees en balkenbrij. Naast rundvlees, varkensvlees en kipproducten is Wolfhagen gespecialiseerd in de levering en bereiding van lams- en kalfsvlees. De Noord-Hollandse kazen, afkomstig van één van 's lands oudste kaasfabrieken in Lutjewinkel, maken het assortiment compleet.

Slagerij Wolfhagen werkt uitsluitend met betrouwbare, gecertificeerde leveranciers die mooi en eerlijk vlees leveren van o.a. het Belgisch witblauw runderras en van Duroc-varkens. Dieren die goed zijn behandeld en verzorgd, en een Beter Leven hebben gehad. Bij Wolfhagen weet u dat het ook op dat gebied altijd goed zit