Moment geduld a.u.b.

Buffetten

Buffetten

Complete cateringservice
voor particulieren en bedrijven

In de keuken van Wolfhagen werken koks die de kneepjes van het vak leerden bij gerenommeerde restaurants. Zij weten hoe ze u en uw gasten moeten verrassen en verwennen met culinaire hoogstandjes, zowel warm als koud.

U heeft bij ons de keuze uit een groot aantal standaardbuffetten. In ons basisassortiment vindt u naast traditionele buffetten en boerenbuffetten ook Italiaanse buffetten, tapasbuffetten en visbuffetten. En natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor ontbijt- en brunchbuffetten.

Heeft u lievelingsgerechten of specifieke voorkeuren die niet terugkomen in één van onze standaardbuffetten? Wij maken graag een buffet dat helemaal beantwoordt aan uw smaak.
Bestelt u voor 15 personen of meer, dan bezorgen wij het buffet graag bij u thuis.

Alles wat nodig is om zorgeloos te kunnen genieten van onze buffetten, kunnen wij meeleveren. Van bestek, borden en glaswerk, tot aan ons vriendelijk personeel dat u veel werk uit handen neemt. We leveren niet de vlaggetjes in de feesttent, maar bij wijze van spreken wel de vlaggetjes op de kaasblokjes. In samenwerking met Hanssen Dranken kunnen wij ook een bijpassend drank- of wijnarrangement verzorgen.

Voor bedrijven
Kwaliteitsslagerij Wolfhagen heeft veel ervaring met het verzorgen van warme en koude buffetten voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en evenementen. Maar ook met het bereiden van een walking dinner (vanaf 40 personen) voor uw zakenrelaties, waarbij zij kunnen genieten van een viergangen keuzemenu. Onze buffetten hebben al de nodige business events 'op smaak gebracht'. Productlanceringen, sponsordiners, sportevenementen, bedrijfsjubilea, business club meetings. Ongeacht de locatie, binnen of buiten, kunt u het culinaire programma aan ons toevertrouwen.

Download onze buffetfolder voor meer informatie. Bekijk tevens onze voorwaarden.